KAPR PO POLSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 


Na Štědrovečerní stůl !!

INGREDIENCE: Kapr (2 kg), svazek polévkové zeleniny, 150 ml červeného vína, 50 g hrozinek a spařených a oloupaných mandlí, 2 lžičky cukru, šťáva z citronu, 2 listy bobkové, 4 hřebíčky, po 6 zrn nového koření a pepře, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra očistíme, omyjeme a osušíme, pokapeme citronem, osolíme a odstavíme do chladna na 45 mnut. Zeleninu zalijeme 1 litrem vody a přidáme koření. Vaříme na mírném ohni cca 30 minut. Vývar vychladíme a přecedíme. Rybu zalijeme vývarem a na mírném ohni vaříme cca 30 minut. Odstavíme a necháme v hrnci vychladnout. Poté vyjmeme a nakrájíme na podkovy, vyjmeme páteř a kosti a uložíme na mísu. V kastrolku necháme zkaramelizovat cukr. Vlijeme přecezený vývar a víno. Mícháme, až se karamel rozpustí. Vaříme na malém plameni, až omáčka zhoustne. Dodáme hrozinky a mandle. Porce ryby zaplijeme omáčkou a odstavíme do vychladnutí, poté podáváme



KAPR PO POLSKU KAPR PO POLSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1389 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz